Trenger du underholdning?

Vi har Norges beste uoppdagede artister

Har du et arrangement?

Norge kryr av fantastiske artister av internasjonal klasse som enda ikke er oppdaget.

Vi har førstehånds kjennskap og kontakt med musikk-, teater- og humormiljøene i Norge og er stadig på utkikk etter å finne talentene som kommer til å dominere norske scener i årene som kommer. Enten du trenger konferansier, musikk, dans, humorinnslag eller noe helt annet, hjelper vi deg å sette sammen den perfekte underholdningspakken for ditt arrangement.

Fordelene ved å velge up and coming artister er mange!

Mer glød

Artister som enda ikke er oppdaget har mer å bevise og en annen drive og karisma. Hver eneste gig er en mulighet til å nå ut til nye publikummere. Du kan være trygg på å få utøvere som gir 110%. Det er jo tross alt en grunn til at disse artistene er up and coming: de gir de store reell konkurranse. Publikum merker forskjellen. Garantert.

Dere oppdaget dem

Det er en fantastisk opplevelse og føle at man har oppdaget en artist før «alle andre». At man ligger et hestehode foran og rett og slett er litt mer sofistikert og kultivert. Ved å booke artister som er up and comping oppnår man veldig ofte nettopp dette.

Bedre business

Betal for den jobben som gjøres, ikke for merkenavnet. Kjente artister er kostbare å booke fordi de har økonomiske forpliktelser til et stort apparat rundt seg. Våre artister er vel så dyktige, men har ikke enda havnet på radaren til de store managementene. Du får en tilsvarende eller bedre opptreden til en brøkdel av prisen.

Støtter kultur

Å booke artister som er up and coming bidrar til en bredere og sunnere kultursektor. Det skaper flere muligheter, arbeidsplasser og arenaer for dyktige talenter og hjelper norske utøvere på sine vei mot verdensherredømme.

Ta kontakt!

Vi er her for å hjelpe deg med å få til et vellykket arrangement uansett størrelse og omfang. Send oss en e-post gjennom kontaktskjemaet eller til lasse@prologo.no og fortell litt om arrangementet ditt. Du kan ha kommet langt eller kort i planleggingen, men desto mer konkret informasjon du kan gi oss desto bedre svar kan vi deg.

Du kan selvfølgelig også nå oss på telefon: 470 90 776.

[contact-form-7 id=»6″]