Hand to God

For første gang i Norge!

Hand to God

“Sesam stasjon møter exorsisten” – The New Yorker

 

Den bekmørke og herlig blasfemiske Broadway-hiten, som har tatt New York med storm, er endelig klar for Oslo!

 

De gudfryktige barna i Fiskeflisen menighet forbereder en forestilling med dukketeatergruppen i den lokale kirken. Når en av guttene oppdager at dukken hans begynner å leve sitt eget liv, bryter helvete løs. Bokstavelig talt. I denne gapskrattende og hensynsløse komedien viser den djevelbesatte hånddukken barna, pastoren og søndagsskolelæreren hvem som virkelig er sjefen.

 

ADVARSEL: Forestillingen inneholder grovt språk og øyeblikk med dukkenakenhet.

Bilder

Forestillingen ble spilt på Oslo Nye Teater – Teaterkjeller’n i mars og april 2019. Hand to God er tilgjengelig for booking. Ta kontakt med Martin Leines.

Kreativt team

Odd-Magnus Williamson
Skuespiler

Odd-Magnus Williamson f. 1980 er en norsk skuespiller, tekstforfatter & komiker.
Han er født og oppvokst på Nordstrand og Mortensrud i Oslo. Han er kjent fra tv & film produksjoner som Kon-Tiki, Torsdag kveld fra Nydalen & Reprise.

Instagram & Twitter: OddMagnusW

Jostein Kirkeby-Garstad
Regissør

Jostein Kirkeby-Garstad f. 1976. Regissør, koreograf og dramatiker fra Nesodden. Han lager musikaler og teaterstykker over det ganske land. Sist The Sound of Music på Kilden konsert- og teaterhus, og Hakkebakkeskogen i Dyreparken.

Joakim Foldøy
Produksjonsdesign

Joakim Foldøy f. 1970. Lysdesigner fra Tananger.
Han gjør lys- og scenedesign innen et bredt spekter av scenekunst. Her nevnes blant annet «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater, «Les Miserbles» i Sandnes kulturhus og «En Folkefiende» på Kilden.

www.lysdesig.net

Fredrik Baden
Lyddesigner

Fredrik Baden f 1985 fra Oslo. Baden har vært aktiv som musikkprodusent de siste 10 årene med hovedvekt på teater. Han har vært med i flere oppsetninger av “Peer Gynt” på forskjellige scener i verden, deriblant Seoul og Hamburg, samt forestillingene ”Inntrengerne” på Innlandet teater, “Dødsforelska” på Nordland teater, “1349 Pesten” med Statsteatret, “Blåfjell” på Folketeatret, “Stup” i Fryajuvet, og mye mer.

Emilie Tverbak
Maskør og rekvisitør

Emilie Tverbak f. 1988 er utdannet ved Bårdar Akademiet. Hun har medvirket både på og bak scenen i produksjoner som Sound of Music, Doktor Proktors Prompepulver, Skjønneheten og Udyret m.fl. Emilie gjør også jevnlig oppdrag innen dubing og har lånt sin stemme til bl.a. Pokemon og Barbie.

Instagram: emilietverbak

Martin Leines
Produsent & Tekniker

Martin Leines f. 1989 er en norsk produsent, skuespiller og gründer. Han har medvirket både på og bak scenen i produksjoner som Pippi Langstrømpe, Show girls 2, Skjønnheten og Udyret og Artistgallaen. Tidligere house manager på Christiania teater.

Instagram: martinleines

Aleksander Erichsen
Produsent

Aleksander Erichsen f. 1988 er en norsk produsent, art director & gründer. Han står bak en rekke kulturinitiativ og har i tillegg flere års fartstid fra norsk reklamebransje der han har jobbet med landets største merkevarer og byråer.

Instagram & snapchat: eraleks