Act of God

BROADWAYSUKSESSEN ER ENDELIG I NORGE!

An Act of God

Den kritikerroste Broadway-komedien «An Act of God» med Frank Kjosås og Henrik Thodesen blir en av vinterens storsatsinger på Chat Noir i Oslo.

I «An Act of God» åpenbarer Gud seg for menneskene for andre gang i verdenshistorien. Han har sett seg lei på hvordan verden har utviklet seg siden lanseringen av de ti bud og hans forrige besøk for noen tusen år siden. Manifestert som Frank Kjosås kommer Gud for å tale til folket og oppklare noen misforståelser, en gang for alle.

Forestillinger i Oslo

17. januar

Oslo, Chat Noir

18. januar

Oslo, Chat Noir

27. februar

Oslo, Chat Noir

28. februar

Oslo, Chat Noir

29. februar

Oslo, Chat Noir

Turné

30. januar

Tønsberg

1. februar

Kongsberg

7. februar

Bodø, Stormen

8. februar

Mosjøen

9. februar

Mo i Rana

14. februar

Stavanger

15. februar

Os, Oseana

20. mars

Lillehammer

21. mars

Fredrikstad

Kreativt team

Odd-Magnus Williamson
Skuespiler

Odd-Magnus Williamson f. 1980 er en norsk skuespiller, tekstforfatter & komiker.
Han er født og oppvokst på Nordstrand og Mortensrud i Oslo. Han er kjent fra tv & film produksjoner som Kon-Tiki, Torsdag kveld fra Nydalen & Reprise.

Instagram & Twitter: OddMagnusW

Jostein Kirkeby-Garstad
Regissør

Jostein Kirkeby-Garstad f. 1976. Regissør, koreograf og dramatiker fra Nesodden. Han lager musikaler og teaterstykker over det ganske land. Sist The Sound of Music på Kilden konsert- og teaterhus, og Hakkebakkeskogen i Dyreparken.

Joakim Foldøy
Produksjonsdesign

Joakim Foldøy f. 1970. Lysdesigner fra Tananger.
Han gjør lys- og scenedesign innen et bredt spekter av scenekunst. Her nevnes blant annet «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater, «Les Miserbles» i Sandnes kulturhus og «En Folkefiende» på Kilden.

www.lysdesig.net

Fredrik Baden
Lyddesigner

Fredrik Baden f 1985 fra Oslo. Baden har vært aktiv som musikkprodusent de siste 10 årene med hovedvekt på teater. Han har vært med i flere oppsetninger av “Peer Gynt” på forskjellige scener i verden, deriblant Seoul og Hamburg, samt forestillingene ”Inntrengerne” på Innlandet teater, “Dødsforelska” på Nordland teater, “1349 Pesten” med Statsteatret, “Blåfjell” på Folketeatret, “Stup” i Fryajuvet, og mye mer.

Emilie Tverbak
Maskør og rekvisitør

Emilie Tverbak f. 1988 er utdannet ved Bårdar Akademiet. Hun har medvirket både på og bak scenen i produksjoner som Sound of Music, Doktor Proktors Prompepulver, Skjønneheten og Udyret m.fl. Emilie gjør også jevnlig oppdrag innen dubing og har lånt sin stemme til bl.a. Pokemon og Barbie.

Instagram: emilietverbak

Martin Leines
Produsent & Tekniker

Martin Leines f. 1989 er en norsk produsent, skuespiller og gründer. Han har medvirket både på og bak scenen i produksjoner som Pippi Langstrømpe, Show girls 2, Skjønnheten og Udyret og Artistgallaen. Tidligere house manager på Christiania teater.

Instagram: martinleines

Aleksander Erichsen
Produsent

Aleksander Erichsen f. 1988 er en norsk produsent, art director & gründer. Han står bak en rekke kulturinitiativ og har i tillegg flere års fartstid fra norsk reklamebransje der han har jobbet med landets største merkevarer og byråer.

Instagram & snapchat: eraleks