What is love

Odda er tilbake med en ny humorsuksess!

What is love

Hva er kjærlighet? Komiker Odd-Magnus Williamson har kjempet seg gjennom terapitimer, ekskjærester, flaue situasjoner, litervis med Ben & Jerry’s Chocolate Chip Cookie Dough-is og 4862 sider med relasjonslitteratur. Alt for å finne svaret på det alle lurer på. Ikke bare fant han svaret, han fant også noe mer, noe som skulle forandre ham som kjæreste, far og menneske: Hemmeligheten som får kjærligheten til å vare. What is love er en morsom, smart og hjertevarm forestilling om kjærlighetens mysterium.

Forestillingen er et samarbeid mellom Oslo Nye Teater, Odd-Magnus Williamson og Prologo.

Forestillinger

07. mars

Stavanger Konserthus

11. mars

Oslo, Edderkoppen

20. mars

Trondheim, Byscenen

21. mars

Trondheim, Byscenen

27. mai

Bergen, Ole Bull

28. mai

Bergen, Ole Bull

29. mai

Bergen, Ole Bull

30. mai

Bergen, Ole Bull

Kreativt team

Odd-Magnus Williamson
Skuespiler

Odd-Magnus Williamson f. 1980 er en norsk skuespiller, tekstforfatter & komiker.
Han er født og oppvokst på Nordstrand og Mortensrud i Oslo. Han er kjent fra tv & film produksjoner som Kon-Tiki, Torsdag kveld fra Nydalen & Reprise.

Instagram & Twitter: OddMagnusW

Jostein Kirkeby-Garstad
Regissør

Jostein Kirkeby-Garstad f. 1976. Regissør, koreograf og dramatiker fra Nesodden. Han lager musikaler og teaterstykker over det ganske land. Sist The Sound of Music på Kilden konsert- og teaterhus, og Hakkebakkeskogen i Dyreparken.

Joakim Foldøy
Produksjonsdesign

Joakim Foldøy f. 1970. Lysdesigner fra Tananger.
Han gjør lys- og scenedesign innen et bredt spekter av scenekunst. Her nevnes blant annet «Skjønnheten og Udyret» på Christiania Teater, «Les Miserbles» i Sandnes kulturhus og «En Folkefiende» på Kilden.

www.lysdesig.net

Fredrik Baden
Lyddesigner

Fredrik Baden f 1985 fra Oslo. Baden har vært aktiv som musikkprodusent de siste 10 årene med hovedvekt på teater. Han har vært med i flere oppsetninger av “Peer Gynt” på forskjellige scener i verden, deriblant Seoul og Hamburg, samt forestillingene ”Inntrengerne” på Innlandet teater, “Dødsforelska” på Nordland teater, “1349 Pesten” med Statsteatret, “Blåfjell” på Folketeatret, “Stup” i Fryajuvet, og mye mer.

Emilie Tverbak
Maskør og rekvisitør

Emilie Tverbak f. 1988 er utdannet ved Bårdar Akademiet. Hun har medvirket både på og bak scenen i produksjoner som Sound of Music, Doktor Proktors Prompepulver, Skjønneheten og Udyret m.fl. Emilie gjør også jevnlig oppdrag innen dubing og har lånt sin stemme til bl.a. Pokemon og Barbie.

Instagram: emilietverbak

Martin Leines
Produsent & Tekniker

Martin Leines f. 1989 er en norsk produsent, skuespiller og gründer. Han har medvirket både på og bak scenen i produksjoner som Pippi Langstrømpe, Show girls 2, Skjønnheten og Udyret og Artistgallaen. Tidligere house manager på Christiania teater.

Instagram: martinleines

Aleksander Erichsen
Produsent

Aleksander Erichsen f. 1988 er en norsk produsent, art director & gründer. Han står bak en rekke kulturinitiativ og har i tillegg flere års fartstid fra norsk reklamebransje der han har jobbet med landets største merkevarer og byråer.

Instagram & snapchat: eraleks